KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM



 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


Share | 
 

 nenek oh nenek...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: nenek oh nenek...   Sat May 02, 2009 12:14 pm



NENEK OH NENEK

Seorang gadis menjadi pelacur tetapi tidak mahu neneknya tahu.

Satu hari satu gerombolan pelacur ditangkap termasuklah gadis itu.


Polis meminta pelacur-pelacur itu membuat satu garisan lurus. Semua beratur.

Tiba-tiba muncul nenek tua kepada gadis itu jalan bongkok-bongkok dan setelah


melihat cucunya berbaris dia bertanya: "Kenapa kamu berbaris di sini?"

Cucu pula untuk menghalang neneknya tahu cerita sebenar telah berbohong dengan


mengatakan ada dermawan akan menderma buah orange dan sebab itulah beliau berbaris.

Nenek beredar pergi. Di pertengahan jalan dia teringatkan cucu-cucunya yang lain yang

mungkin mengharapkan beliau membawa pulang buah-buahan.



Lalu dia pun turut berbaris tanpa diketahui oleh cucunya.Dia berbaris di belakang.

Seorang anggota polis mengambil kenyataan-kenyataan dari gadis yang sedang berbaris itu.


Apabila dia sampai untuk giliran mendapatkan kenyataan orang terakhir, dia terkejut kerana

tercegat seorang nenek yang jalan pun bongkok-bongkok macam tiada kudrat.



Dia tercengang lalu tertanya: "Kamu tua, bagaimana kamu lakukannya?"

Si nenek (menyangka soalan itu ditanya tentang bagaimana dia boleh makan orange itu) menjawab:




"Oh senang je. Aku hanya cabut gigi palsu dan mula sedut sampai airnya kering."



[ ~ post by miz nia ~ ]
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Sat May 02, 2009 12:33 pm

adoi laaaaaaa
Back to top Go down
View user profile
_.-pelangy-._.-ryndu-._
super-moderator
super-moderator


Posts : 126
Join date : 30/04/2009
Age : 28
Location : johor...selangor

PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Sun May 03, 2009 8:40 pm

adoyaiiii....

gawattttttttttt......

_________________
_.-**mencari_damai_di_hati**-._
Back to top Go down
View user profile
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Tue May 05, 2009 9:48 am

kebengongan melampau
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Tue May 05, 2009 9:56 am

syg
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 113
Join date : 29/04/2009

PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Wed May 06, 2009 9:49 am

wakakaka lawak unsur 18 sx gak ni..lain je sedut2 tu




korang berdua ni memang la wat aku ketawa tak henti2 pagi ni
Back to top Go down
View user profile http://kualalumpur10.forumotion.com
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Wed May 06, 2009 3:33 pm

Laughing bengong ko TLDM penampo
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
raffey-sama
Leutenant
Leutenant


Posts : 35
Join date : 06/05/2009
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Wed May 06, 2009 8:05 pm

NENEK2..NAPE NENEK LAKUKAN BG2 NEK..HUAHUAHUAHUAHUA... nanana nanana nanana



_____________________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI, HE KISSED MY LIPS,I TASTE UR MOUTH
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Thu May 07, 2009 12:12 am

sape rase die nenek jawab ar =))
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Thu May 07, 2009 4:27 am

syg
Back to top Go down
View user profile
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Thu May 07, 2009 10:38 pm

nanana nanana nanana
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Thu May 07, 2009 11:13 pm

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nenek oh nenek...   Today at 7:47 am

Back to top Go down
 
nenek oh nenek...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::COFFEE HOUSE::. :: .::CERITA LUCU::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description