KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM



 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


Share | 
 

 Suami Setuju

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Suami Setuju   Sat May 02, 2009 11:53 am

Ada sepasang suami isteri tak pernah sependapat dalam banyak hal. Si
isteri selalu merungut kepada suaminya disebabkan suaminya tak pernah
menyetujui apa juga cadangan yang dibuatnya.

Suatu hari si isteri berkata kepada suaminya..

Isteri:
Abang tak pernah ikut kemahuan saya. Semua cadangan saya tak pernah abang setuju.

Suami:
Tak semua.. ada juga yang saya setuju.

Isteri: Tidak. Selama kita berkahwin belum pernah lagi abang ikut kemahuan saya

Suami: Tentu ada.. cuma tak kena tempat...

Isteri: Cuba abang cakap apa kemahuan saya yang abang akan ikut.

Suami:
Baiklah, katakan ada dua buah bilik untuk menumpang tidur, setiap satu
bilik masing-masing ada seorang lelaki dan seorang wanita. Yang mana
satu bilik yang awak akan tumpang tidur?

Isteri: Sudah tentulah saya masuk ke bilik yang ada wanita... Tak kan saya masuk bilik yang ada lelaki pulak..

Suami: Haa... saya pun akan masuk bilik yang ada wanita.... Kan saya setuju dengan awak..!!

Isteri: (Nada marah) Dasar lelaki.....!!! Kalau berani buatlah... aku cincang 8 anu' kau..

Suami: Aii.. bila aku setuju awak marah pulak...!!!


[~ post by kancantirana36 ~]



Last edited by Kancan Tirana on Wed May 06, 2009 9:41 am; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: Suami Setuju   Tue May 05, 2009 1:14 pm

mcm dah penah bace je lawak nih =)) mmg kalut aiiihhhhhh
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: Suami Setuju   Tue May 05, 2009 1:45 pm

dah penah bace ke syg malu
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
Leutenant
Leutenant


Posts : 35
Join date : 06/05/2009
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Suami Setuju   Wed May 06, 2009 6:17 am

HUAHUAHUA...BIJAK PYE LAKI....
peace peace peace peace peace



____________________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Admin
Admin


Posts : 113
Join date : 29/04/2009

PostSubject: Re: Suami Setuju   Wed May 06, 2009 9:35 am

malu aku nak jadi suami camtu la....
Back to top Go down
View user profile http://kualalumpur10.forumotion.com
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: Suami Setuju   Wed May 06, 2009 3:35 pm

dah bace dah =)) bukan main lagi ko erk TLDM :-w
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: Suami Setuju   Wed May 06, 2009 9:39 pm

sakan aihhhh TLDM
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Suami Setuju   Today at 10:38 pm

Back to top Go down
 
Suami Setuju
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::COFFEE HOUSE::. :: .::CERITA LUCU::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description