KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM



 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


Share | 
 

 Esok baru Cabut

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Esok baru Cabut   Sat May 02, 2009 11:49 am

Ada sepasang pengantin baru berada di kamar pengantin, di malam
pertama. Pada tengah malam itu, tiba-tiba isterinya mengerang, “Adoi..
Sakitnya bang… ! Macam mana ni bang..?”

Suaminya lantas
menenangkan isterinya, “Jangan nangis Sayang.. Nanti emak ayah dengar..
Mereka mungkin belum tidur lagi tu..” Kebetulan bilik mertua hanya
bersebelahan kamar tidur pengantin.

Tapi kerana tidak dapat
menahan sakit, isterinya tambah kuat mengerang. Mahu tidak mahu, si
suami pun berkata, kali ini kuat sedikit suaranya: “Sabar Sayang! Tahan
saja.. Esok baru cabut.”

Sejak dari tadi bapa mertua lelaki
masih belum tidur. Dia memang terdengar anak perempuannya mengerang,
tadi dia tidak peduli, biasalah malam pengantin, fikirnya. Tapi kali
ini dia sudah hilang sabar. Dia bangun, pergi ke bilik sebelah lantas
menendang pintu kamar pengantin.

Dengan rasa geram bapa mertua
berteriak: “Ni apa kena ni? Tak faham ke? Anak aku boleh mati kalau
besok baru kau nak cabut! CABUT SEKARANG JUGA!”

Terkejut
besarlah kedua pengantin tu. Sambil tersipu-sipu pengantin perempuan
pun berkata kepada ayahnya: “Abah, takkan sakit gigi pun boleh mati..
Lagipun manalah ada Klinik Gigi yang buka 24 jam?”.




[~ post by kancantirana36 ~]
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 113
Join date : 29/04/2009

PostSubject: Re: Esok baru Cabut   Wed May 06, 2009 10:16 am

=)) =)) mati2 aku igt takleh cabut lain td.... :)) lawak siut
Back to top Go down
View user profile http://kualalumpur10.forumotion.com
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: Esok baru Cabut   Wed May 06, 2009 11:03 am

malu heepppp jangan pikir yang bukan2..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Capten
Capten


Posts : 38
Join date : 29/04/2009
Age : 28

PostSubject: Re: Esok baru Cabut   Wed May 06, 2009 12:16 pm

lmao lmao lmao cieett!! ingat apa lmao lmao sakit perot gelak sorang lam office :))=)) :))=))

_________________



http://perak1.forums2u.com
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: Esok baru Cabut   Wed May 06, 2009 2:46 pm

pantang je korang kalau bace part pengantin cabut2 kompem pikir yg bukan2 =)) lanih ambik sekali sakit gigi dahhhhhhhhhhhhhh =))
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: Esok baru Cabut   Wed May 06, 2009 2:48 pm

syg :P
Back to top Go down
View user profile
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: Esok baru Cabut   Wed May 06, 2009 3:02 pm

bukan main lagik erk :-w
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: Esok baru Cabut   Wed May 06, 2009 9:27 pm

:P heheheeee
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Esok baru Cabut   Today at 6:34 pm

Back to top Go down
 
Esok baru Cabut
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::COFFEE HOUSE::. :: .::CERITA LUCU::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description