KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM



 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


Share | 
 

 kisah orang gila

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: kisah orang gila   Sat May 02, 2009 11:26 am

Ada dua orang sahabat, mereka ni sangat akrab. Sorang bernama Hanif dan yang sorang tu bernama Tony. Mereka ni penghuni setia hospital Tampoi.


Pada suatu hari mereka dibenarkan bermain di kolam renang yang terdapat di rumah tumpangan itu. Tapi mereka berdua ni tak pandai berenang. Si Hanif berehat-rehat di bawah khemah manakala Si Tony tak habis-habis lari keliling kolam renang tu.

Tiba-tiba mungkin kerana keghairahan Si Tony ni terus melompat kedalam kolam... . apalagi terkapai-kapailah dia meminta tolong. Sahabat yang setia, Si Hanif ni dengan pantas cuba menyelamatkan Si Tony. Fuh, nasib baik tak lemas. Memandangkan yang Si Tony tu dah basah kuyup dan kesejukkan, Si Hanif dengan pantas membalut kawannye tu dengan sehelai tuala lalu cepat-cepat membawanye ke dalam bilik mereka.

Keesokkan harinye Si Hanif telah dikerahkan menemui org atasan. Kira pegawai ler tu. Apabila melihat wajah Si Hanif beliau mula berkata, " Saya ada dua berita yang perlu saya beritahu awak. Yang pertama ialah berita baik, awak akan dibebaskan kerana awak telah dapat membezakan antara kecemasan atau tidak.

Tindakan awak menyelamatkan Si Tony bermakna awak kini mempunyai pemikiran yang waras. Namun saya juga ada berita buruk untuk awak, teman baik awak telah membunuh diri. Pagi tadi saya diberitahu yang dia dijumpai didalam biliknya dengan lehernya tergantung.

Dengan muka selamba di Hanif pun menjawab, "Tidak tuan dia bukan membunuh diri tapi saya yang gantung dia supaya dia cepat kering".


[ ~ post by miz nia ~ ]
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: kisah orang gila   Sat May 02, 2009 11:29 am

tu diaaaaaaa lmao lmao lmao
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 113
Join date : 29/04/2009

PostSubject: Re: kisah orang gila   Wed May 06, 2009 10:17 am

bengap nyer mamat tu gi gantung kawan dia lmao
Back to top Go down
View user profile http://kualalumpur10.forumotion.com
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: kisah orang gila   Wed May 06, 2009 3:09 pm

nak cepat kasi kering ar =)) =))
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: kisah orang gila   Wed May 06, 2009 9:30 pm

kejam sehhhh
Back to top Go down
View user profile
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: kisah orang gila   Thu May 07, 2009 11:27 pm

syg malu
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: kisah orang gila   Thu May 07, 2009 11:32 pm

huhuhuh malu
Back to top Go down
View user profile
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: kisah orang gila   Sun May 10, 2009 1:21 am

tc
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Sponsored content




PostSubject: Re: kisah orang gila   Today at 10:10 am

Back to top Go down
 
kisah orang gila
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::COFFEE HOUSE::. :: .::CERITA LUCU::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description