KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM



 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


Share | 
 

 terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
n4v_y



Posts : 2
Join date : 29/04/2009

PostSubject: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Wed May 06, 2009 11:16 am

hai cari video tu ke ermm dah takde amoi dah buang..la nanti abg lock marah


yg ade ni abg navy yg nak kenal kan diri je ni...ok meh ar kenal .

nama: lam ic naz lam tenet lock

minat : internet gan fishing ..ikan paling besar pernah dipancing siakap 12 kilo perambut 100 pound masa 15 minit..sejarah internet pernah gadap internet 24 jam non stop..

keje : mengaco org gumpat org sakat org..dan ape saja yg berkaitan gan org...org utan tak termasuk

status : janda beranak 3

meh la baca

tempat keje : lumut

jawatan : pembunuh upahan( teknisyen merin@specialies in engineering/computering/internetring/jahanamring)

tempat lahir : taiping po box 345 penat road pattaya thailand

tempat pernah dilawati dalam negara: satu negara dah melawat

luar negara: pattaya, koh samui island, medan indonesia, belawan indonesia, karachi pakistan, padang indonesia, surabaya indonesia, dan singapura

org yg perkenal kan room tak lain tak bukan google

ym : n4v_y@yahoo.com / l00ck@yahoo.com / scrollock2000@yahoo.com

skype : scrollock428

empunya website : www.print-ur-life.blogspot.com

empunya website : http://www.myspace.com/lock_da_great

room chat : semua room yahoo

kenangan manis: chat gan awek sampai lupa nak makan

kenangan pahit : time nak plok awek time tu sakit perut

gambar as below

aksi ghairah 1

aksi ghairah 2

aksi ghairah 3



cukup la setakat tu k akhir kata dr lock
--> dan jangan guna kan jari jgn untuk koret idun gunakan jari ni k
Back to top Go down
View user profile
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Wed May 06, 2009 11:19 am

salam Ramas merasam mesra dari kancantirana36 Laughing
Back to top Go down
View user profile
BaByLiCiOuS
Act Sub Leutenant
Act Sub Leutenant


Posts : 17
Join date : 06/05/2009
Age : 34
Location : Ipoh,Perak

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Wed May 06, 2009 12:30 pm

apsal kat sni ramai navy ha
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Capten
Capten


Posts : 38
Join date : 29/04/2009
Age : 28

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Wed May 06, 2009 12:38 pm

owh ni rupe lock ye Laughing jejaka melaya terakhir la ni ye Laughing
bgs2 kisstgn
terima kaseh lock sebab bnyk beri sokongan dan bantuan tuk forum anis kisstgn
hope lock akan sentiasa support forum2 yg ade ni k peluk erat

_________________



http://perak1.forums2u.com
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
Admin
Admin


Posts : 113
Join date : 29/04/2009

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Wed May 06, 2009 1:18 pm

BaByLiCiOuS wrote:
apsal kat sni ramai navy ha

malu ntah la baby kisstgn lau tak ske navy join kena suh dia out la
Back to top Go down
View user profile http://kualalumpur10.forumotion.com
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Wed May 06, 2009 2:21 pm

aksi ghairah konon =)) xde pun nia berahi tgk pic TLDM tuh degil nih lah owang nye yg slalu ajak nia deting x dapat2 =)) any way nnt akan kite deting gak TLDM malu
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Wed May 06, 2009 2:50 pm

syg waiting
Back to top Go down
View user profile
cumi_cumot
Leutenant
Leutenant


Posts : 44
Join date : 02/05/2009
Age : 27
Location : dimana2 saja....=)

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Wed May 06, 2009 4:58 pm

hai hye lock.... malu gambar no 3 tue smart wow
Back to top Go down
View user profile
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Wed May 06, 2009 11:38 pm

syg hehe jgn marah nnt syg sakit balik...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Thu May 07, 2009 12:15 am

syg x marah la kisstgn ubat jangan lupa makan syg
Back to top Go down
View user profile
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Thu May 07, 2009 1:11 am

ye x lupe :P
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
raffey-sama
Leutenant
Leutenant


Posts : 35
Join date : 06/05/2009
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Thu May 07, 2009 9:01 am

SALAM N WELKAM 2 DA CLUB
hai hai hai hai

READ DA RULES B4 POSTING K


________________________________________________________________________________________
kipassusahsusahmati
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Thu May 07, 2009 10:24 am

syg.. Gud3 malu
Back to top Go down
View user profile
_.-pelangy-._.-ryndu-._
super-moderator
super-moderator


Posts : 126
Join date : 30/04/2009
Age : 28
Location : johor...selangor

PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Thu May 07, 2009 11:47 pm

salam perkenalan dari nurul..

_________________
_.-**mencari_damai_di_hati**-._
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp   Today at 10:09 am

Back to top Go down
 
terbaru ! artis terkenal dgn kekasih nya dalam keter kancil. 3gp
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::KUALALUMPUR10 RULES::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description