KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM



 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


Share | 
 

 Isteriku...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Isteriku...   Tue May 05, 2009 10:44 am

Seorang lelaki sedang melintas jalan bersama isterinya pada suatu
petang. Nasib malang menyebabkan dia kemalangan. Isterinya selamat
tetapi si suami mengalami impak dikepalanya menyebabkan dia koma selama
beberapa hari. Akhirnya si suami telah terjaga dari komanya.

Bila
dia membuka matanya, dia dapati isterinya sedang bersedih disisinya. Si
suami pun memegang tangan isterinya sambil berkata dengan suara penuh
kesayuan; " Ayang sentiasa disisi abang tak kira masa. Masa abang
tengah belajar di U dulu pun, abang sering gagal, dan ayang sentiasa
berada di sisi memberi dorongan supaya abang terus mencuba..."

Si
isteri menjadi sayu. Si suami menambah " Masa abang tengah cari kerja
dulu pun, abang gagal nak dapatkan sebarang jawatan dalam iklan, ayang
masih di sisi, tanpa jemu. Siap tolong carikan dalam paper lagi jawatan
kosong untuk abang..."

Air mata si isteri bergenang. Disekanya
air mata dengan hujung baju. "Bila abang dah dapat kerja, abang kerja
sunguh-sungguh untuk kita. Tapi bertahun-tahun tiada kenaikan gaji dan
pangkat. Hinggalah sekarang .... ayang masih di sisi abang.

"Dan
baru ni abang dah terlepas kontrak RM5j hanya kerana silap yang kecil,
abang dipecat dengan notis 24 jam, ...ayang masih disisi.

Mata
si suami pula bergenang, "Dan.. sekarang abang terlantar disini. Bila
abang sedar ayang masih juga disisi." Esakkan si isteri bertambah
kuat...

Si suami berkata lagi, "Abang rasa ayang ni bawak sial la .... BERAMBUS KAU SEKARANG!!


[~ post by kancantirana36 ~]
Back to top Go down
View user profile
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: Isteriku...   Tue May 05, 2009 1:24 pm

somi x kenang budi name nye nih penampo aku bakaQ idup2 kalau ade laki cam nih degil
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: Isteriku...   Tue May 05, 2009 1:49 pm

X kenang dek Untung..
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
Leutenant
Leutenant


Posts : 35
Join date : 06/05/2009
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Isteriku...   Wed May 06, 2009 5:49 am

SIOT JER SI SUAMI 2....BG MKN KAKI BRU TAWU...


_________________________________________________________________________________________
[b]kipassusahsusahmati
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Admin
Admin


Posts : 113
Join date : 29/04/2009

PostSubject: Re: Isteriku...   Wed May 06, 2009 9:47 am

Laughing erm aku igt nak jadi suami camtu bagus and jujur Laughing depan2 je ckp
Back to top Go down
View user profile http://kualalumpur10.forumotion.com
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: Isteriku...   Wed May 06, 2009 3:34 pm

kojaQ ang TLDM penampo
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Sponsored content




PostSubject: Re: Isteriku...   Today at 7:52 am

Back to top Go down
 
Isteriku...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::COFFEE HOUSE::. :: .::CERITA LUCU::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description