KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM



 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


Share | 
 

 surat putus cinta

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: surat putus cinta   Sun May 03, 2009 5:08 pm

"Tijah ingin memutus kan perhubungan dengan boyfriend MAT SALLEH
nya...Dia tak sanggup bertemu muka, Lalu dia pun mengutus surat ... surat
tu
macam ni bunyinya:


Hi, my motive write this letter is to give know you something.

I WANT TO CUT CONNECTION US. I have think about this very cook
cook.

I know I clap one hand onl y. Correctly, I have seen you and she together at town with eyes myself. You always ask for apology back
back. I don't trust you again!!! You are really type crocodile!!! .My Friend
speak you play wood three... Now I know you correct correct play wood three.
So, I break connection to pull my body from this love triangle. I know this
result I pick is very correct, because you love she very high from me. So, I
break off to go far from here. I don't want you to play play with my liver.
I have been crying until no more eye water thinking about you. I
don't want banana to fruit two times... Safe walk...

Tijah"






This letter i will translate from english into malay words


Hi,motif saya tulis surat ini adalah beritahu kamu sesuatu.

SAYA NAK PUTUS HUBUNGAN KITA.Saya ada fikir tentang ini sangat
masak-masak.
Saya tahu saya tepuk satu tangan saja.Kebetulan, Saya ada nampak kamu
dan dia bersama di bandar dengan mataku sendiri.Kamu selalu minta kemaafan
balik-balik. Saya tidak percaya kamu lagi!!!Kamu memang betul jenis
buaya!!!Kawan saya kata kamu main kayu tiga....Sekarang saya tahu kamu
betul-betul main kayu tiga.Jadi saya putus hubungan bagi tarik badan ku dari
ini cinta segitiga.Saya tahu ini keputusan ku pilih adalah sangat
betul,kerana kamu sayang dia lebih tinggi dari saya.Jadi,saya pisah untuk
pergi jauh dari sini.Saya tidak mahu kamu main-main dengan hati ku.Saya
telah menangis sampai tiada mata air mengingati tentang kamu.Saya tidak mahu
pisang bebuah dua kali.....Selamat jalan....

p/s : kalau dah melayu uh melayu lah jugak x payah ar nak sibuk jadi mat SALLEh balik!!

[ ~ post by miz nia ~ ]

Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: surat putus cinta   Sun May 03, 2009 5:38 pm

syg =))=))
Back to top Go down
View user profile
_.-pelangy-._.-ryndu-._
super-moderator
super-moderator


Posts : 126
Join date : 30/04/2009
Age : 28
Location : johor...selangor

PostSubject: Re: surat putus cinta   Sun May 03, 2009 8:08 pm


_________________
_.-**mencari_damai_di_hati**-._
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 113
Join date : 29/04/2009

PostSubject: Re: surat putus cinta   Wed May 06, 2009 10:08 am

ok ler tu skit2 janji org paham




Back to top Go down
View user profile http://kualalumpur10.forumotion.com
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: surat putus cinta   Wed May 06, 2009 3:12 pm

kompem TLDM penah kasi surat cam nih =))
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: surat putus cinta   Wed May 06, 2009 9:35 pm

mcm betul jekk TLDM
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: surat putus cinta   Today at 6:35 pm

Back to top Go down
 
surat putus cinta
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::COFFEE HOUSE::. :: .::CERITA LUCU::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description