KualaLumpur10
Selamat Datang Ke Kualalumpur10 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Kualalumpur10 forum.** DiHarap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. Kualalumpur10 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada scrollock0428@gmail.com(forum help support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli Kualalumpur10 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Kualalumpur10 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat Melayari Kualalumpur10 forum BUKAN SEKADAR FORUM



 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
KL10 News online
.:Sila click pada gambar dibawah untuk berita online:.
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
  • Description
KL10 forum games
Description
Link sahabat forum
PROMOTE KAMI
.:Sila copy dan pastekan code dibawah ke laman web anda untuk promosi Forum KL 10:.

Description


Share | 
 

 dialog 2 hantu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: dialog 2 hantu   Sun May 03, 2009 4:39 pm

Tersebutlah kisah dua orang hantu.
Mereka ni baru bertemu lalu mereka pun
berboraklah untuk mengisi masa lapang
kehidupan mereka sebagai hantu.
Sepanjang perbualan mereka, Hantu B ni
tak habis-habis menggigil. Lalu, Hantu A
yang kehairanan ni pun bertanya,

"Apsal kau ni asyik menggigil je?"

"Oh..cara aku mati dulu teruk..aku mati
dalam peti ais...sejuk! !" Jawab Hantu B
sambil menggigil lagi.

"Ooo..kesian. .. aku dulu mati sebab
heart attack." Kata Hantu A ramah.

"Kau memang sakit jantung kronik ye?
Apsal ko tak gi buat operation? Kalau
tak, sure kau tengah lepak-lepak ngan
family kau sekarang." Balas Hantu B.

"Dah,aku dah buat dah !In fact mase aku
mati tu, aku in recovery. Panjang
ceritanya ..." jawab Hantu A sayu.

"Cerita la sikit..Sambil- sambil lepak nih.."

"Camni ..Aku syak isteri aku main kayu
tiga ngan aku. So this one day, aku
ingat nak perangkap la isteri aku..Aku
pura-pura gi keje tapi actually aku park
keta aku kat simpang hujung umah aku je.
Seperti yang aku syak, masuk sebuah keta
kat carpark umah aku. Aku rilex dulu
sebab nak carik mase sesuai tangkap
diorang."

"So, ko dapatla tangkap diorang?" tanya
Hantu B penuh minat.

"Tak. Aku cume jumpe isteri aku je kat
dalam bilik. Yang aku heran, mase aku
masuk umah tu, aku nampak ade kasut laki
kat pintu umah aku. Aku tanye isteri aku
tapi die takmo jawab. So aku pun
lari-lari sekeliling umah aku nak carik
jantan tuh. Abis sume bilik aku carik
tapi takde pun.. Last-last, sebab aku
penat sangat berlari carik jantan tuh,
aku pun jatuh pengsan sebab heart
attack. And aku tak sangka aku mati
lak..." kata Hantu A mengakhiri
cerita nya dengan kesedihan.

Hantu B terdiam mendengarkan cerita
Hantu A. Selepas beberapa ketika, Hantu
B berkata,

"Kenapa kau tak check kat dalam peti
sejuk? Kalau kau check kat situ, sure
kita berdua still hidup lagi


[ ~ post by miz nia ~ ]
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
_.-pelangy-._.-ryndu-._
super-moderator
super-moderator


Posts : 126
Join date : 30/04/2009
Age : 28
Location : johor...selangor

PostSubject: Re: dialog 2 hantu   Sun May 03, 2009 8:12 pm

gasakkkkkkkk

_________________
_.-**mencari_damai_di_hati**-._
Back to top Go down
View user profile
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: dialog 2 hantu   Sun May 03, 2009 8:31 pm

elokkkk....rupenye hantu B Yang di cari hantu A lmao lmao
Back to top Go down
View user profile
_.-pelangy-._.-ryndu-._
super-moderator
super-moderator


Posts : 126
Join date : 30/04/2009
Age : 28
Location : johor...selangor

PostSubject: Re: dialog 2 hantu   Sun May 03, 2009 8:37 pm

tu arrr...
bley plak terjmpe di alam hantu lmao
atleast jmpe gak dowg ni..

_________________
_.-**mencari_damai_di_hati**-._
Back to top Go down
View user profile
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: dialog 2 hantu   Tue May 05, 2009 9:50 am

syg penampo baru nih nak bace ke waiting hantu yg sengal
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Kancan Tirana
Comander
Comander


Posts : 356
Join date : 30/04/2009
Age : 31
Location : kL / Kedah

PostSubject: Re: dialog 2 hantu   Tue May 05, 2009 9:53 am

maaf la syg...lambat bace.. cry
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 113
Join date : 29/04/2009

PostSubject: Re: dialog 2 hantu   Wed May 06, 2009 9:52 am

siak nyer lawk ko ni anak mami kl....makin senak aku ketawa ni.....sebelum ni aku duk upgrade forum ni sampai tak sempat nak baca........arini la baru leh membaca...lawak sungguh citer ni......... lmao




Back to top Go down
View user profile http://kualalumpur10.forumotion.com
miz_nia
super-moderator
super-moderator


Posts : 278
Join date : 01/05/2009
Age : 29

PostSubject: Re: dialog 2 hantu   Wed May 06, 2009 3:18 pm

tQ TLDM malu
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/miz_nia
Sponsored content




PostSubject: Re: dialog 2 hantu   Today at 10:40 pm

Back to top Go down
 
dialog 2 hantu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KualaLumpur10 :: .::COFFEE HOUSE::. :: .::CERITA LUCU::.-
Jump to:  
KL10 partner

DescriptionDescription

Advertise here
Description

DescriptionDescription

Description